TJ Sokol Stráž - TJ Slavoj Chodová Planá (2:3)

01.09.2018 00:00

Fotbalisté Stráže vedli nad Chodovou Planou už v 5. minutě 2:0 a vypadalo to, že míří za jasným vítězstvím. Hosté se ale včas probudili a i díky dvěma zásahům střelce Chvala obrátili skóre na 2:3. Tři body tak putují do Chodové Plané.

 

Chodová Planá dostala v úvodním kole na domácím hřišti šest gólů od nováčka z Úněšova a v úvodu utkání ve Stráži se zdálo, že ani tentokrát to nebude jiné. Už ve 4. minutě si naběhl před bránu Miloslav Jedlička a po přesném centru hlavičkou otevřel skóre. O minutu později se pak prosadil znovu. Hosté sice reklamovali, že nahrávající hráč zahrál rukou a Jedlička byl v té chvíli v ofsajdu, ale rozhodčí měl jiný názor. Stráž tak vedla už 2:0. Další trefu, která by byla nejspíše rozhodující, však domácí nepřidali a do hry se pak postupně začali dostávat i fotbalisté hostujícího týmu. Ti sice v průběhu poločasu přišli o kapitána Abramčuka, který si obnovil zranění, ovšem krátce před přestávkou přeci jen snížili. O to se postaral Milan Šmolík střídající zraněného Abramčuka.
Gól do šatny na domácí zřejmě dolehl a po změně stran si tak lépe počínali fotbalisté Chodové Plané. Hned v 51. minutě se připomněl vyhlášený střelec Pavel Chval, který vyrovnal a i nadále pak byli hosté lepším týmem. Chval ještě nastřelil tyč, ale v 81. minutě to byl opět on, kdo dokonal hostující obrat – 2:3. V závěrečných minutách už hostující hráči vedení uhájili a napravili si tak reputaci po nepovedeném domácím duelu s Uněšovem.
Góly: 4', 5' Miloslav Jedlička - 45' Milan Šmolík, 51', 81' Pavel Chval
Zdroj: https://fotbalunas.cz/zapas/210767/