TJ Sokol Stráž - TJ Chodský Újezd (3:4)

25.08.2018 00:00

Cenné tři body uhrál na hřišti Stráže celek Chodského Újezdu. Hosté si v průběhu zápasu vypracovali dokonce tříbrankový náskok, který už hráči Stráže dokázali jen korigovat na konečných 3:4.

 

Na hřiště Stráže přijel nováček z Chodského Újezdu. Domácí začali utkání lépe. V úvodu byli aktivnější a v 15. minutě se ujali vedení, kdy se po odraženém míči prosadil Marcel Hocmann. Hosté pak ale zvedli hlavy, začali dobře kombinovat a v závěru poločasu dokonce otočili skóre. Ve 37. minutě se nejprve prosadil Josef Zivčák a těsně před přestávkou strhl vedení na stranu Újezdu Ukrajinec Maksym Samek.

 

Hosté pokračovali v dobrém výkonu i po přestávce. V 58. minutě se prosadil také Vjačeslav Pryvrattskyi a po zásahu Ladislava Pikla v 67. minutě domácí prohrávali už 1:4. Krátce poté ale Stráži ještě svitla naděje na obrat. Tomáš Trejbal se totiž dopustil penaltového zákroku, který potrestal František Veselý. V 86. minutě pak přišel i kontaktní gól, jehož autorem byl Vlastimil Svoboda. Závěrečná snaha už ale domácím vyrovnání nevynesla a Chodský Újezd tak začal sezónu velmi cenným venkovním vítězstvím.

 

Góly: 15' Marcel Hocmann, 70' František Veselý, 86' Vlastimil Svoboda - 37' Josef Zivčák, 45' Maksym Samek, 58' Viacheslav Pryvrattskyi, 67' Ladislav Pikl

 
(upraveno)