Strážští inkasovali šestku

10.10.2019 08:13

Strážští inkasovali šestku

Po jednozápasovém volnu zajížděli Strážští k dalšímu kolu okresního přeboru do Tachova. Na městském stadionu se v oslabené sestavě, jen s jedním náhradníkem, představili v roli outsidera. Předzápasové prognózy se začaly naplňovat už ve čtvrté minutě, kdy inkasovali hosté hodně lacinou branku. Domácí měli navrch a první čtvrthodinu nepustili strážský tým do vážnější akce. Když se konečně hosté začali osmělovat, přišel po další fatální chybě druhý gól v síti Veláta, který zastoupil v brance nemocného P. Svobodu. Přes šest inkasovaných branek podal velmi kvalitní výkon a zachránil hosty před dvoucifernou prohrou. Šanci zdramatizovat utkání měli K. Pták či Mir. Novotný, jejich šance zůstaly nevyužité. 

Do druhého poločasu vstoupili hosté jak nejhůře mohli. Během sedmi minut po neskutečných chybách v obranné činnosti inkasovali dvě branky a bylo jen otázkou, s jakým debaklem odjedou. Velát v jejich brance sice čaroval, přesto přes kvalitu domácího týmu Strážští inkasovali další dvě branky z kategorie laciných.  

FK Tachov - Sokol Stráž 6:0

Poločas: 2:0

Branky: 4, 47., 52. a 73. L. Čížek, 22. Tušl, 69. Kořínek

Rozhodčí: Hromka

Hráno bez karet

Diváci: 120. 

Stráž: Velát - Andrle, Hofmeister, Vl. Svoboda, Mar. Novotný - Mir. Novotný, Jágrik, Lapský (56. Smola), K. Pták - Jedlička, Hlaváč