Strážští inkasovali půltucet branek

20.09.2020 16:47

Strážští inkasovali půltucet branek

      Do Stráže přijel ve čtvrtém kole okresního přeboru v kopané favorit soutěže Hraničář Částkov a papírové předpoklady beze zbytku naplnil. Pomohl mu k tomu i odevzdaný výkon domácího celku, kterého od vyšší prohry ještě zachránily zákroky gólmana Petra Svobody.  Zraněními zdecimovaný kádr domácích branku Hraničáře prakticky neohrozil. Výjimkou byla povedená střela Daniela Ptáka a ve druhém poločasu po akci střídajícího Smoly měli domácí výhodu pokutového kopu, ale Rubanta vychytal gólman Pták.  

       Hosté měli od úvodních minut navrch a svou převahu dokázali využit. Skóre zápasu otevřel už v osmé minutě kanonýr Bydžovský, který ještě do poločasu překonal P. Svobodu ještě dvakrát. Ve 36. minutě tak už bylo o osudu utkání rozhodnuto. 

       Po přestávce přišla už v 55. minutě další branka v síti domácích. Za stavu 5:0 pro hosty se do šestnáctky Hraničáře dostal Smola a byl nedovoleně zastaven. Míč si na značku pokutového kopu postavil zkušený Rubant, ale stejně zkušený Pták jeho úmysl vystihl. Chybující hráče domácích potrestal v 75. minutě svým čtvrtým gólem Bydžovský, jenž upravil stav utkání na konečných 0:6. 

Sokol Stráž - Hraničář Částkov 0:6

Poločas: 0:3

Branky: 8., 24., 36. a 75. Bydžovský, 55. Melo, 62. Pešek

Rozhodčí: Horváth

ŽK: 0:1

Diváci: 65

STRÁŽ: P. Svoboda - K. Pták, Rubant (71. Nováček), Ma. Novotný - Mikulanda, Vl. Svoboda, D. Pták, B. Borys -  O. Pták - V. Borys, Jedlička