Mladé pušky rozebrali Dynamo

25.10.2021 10:34

Mladé pušky rozebraly Dynamo

Okresní přebor II. třídy ve fotbalu pokračoval 10. kolem a Strážští v něm bez zraněného Novotného přivítali studánecké Dynamo. Oslabení hosté neměli proti rozjetým sokolíkům šanci na úspěch a výsledek 9:1 hovoří za všechny komentáře. O demolici soupeře se postaraly zejména mladé pušky. Černý se trefil čtyřikrát, Martinec si připsal na své konto hattrick, po brance pak dali Jedlička a Smola. Domácí ještě celou řadu příležitostí nevyužili. Pohodlnou výhrou si Strážští upevnili vedení v průběžné tabulce soutěže. O tom, kdo se stane podzimním půlmistrem se rozhodne v následujících dvou kolech, kdy Strážští jedou během tří dnů! na hřiště rezervy B. Stříbro a Boru.

Hned v úvodní minutě měli domácí dvě slibné příležitosti. Skóre zápasu otevřel Černý v šesté – 1:0. V dalších minutách viděli přítomní příznivci fotbalu nepřesnosti ve hře obou celků. Skóre se měnilo ve 22. minutě a trefil se opět Černý. O čtyři minuty později přišel šok v domácím táboře. Po zaváhání obrany snížil Mazar na 2:1! Obavy domácích rozptýlil vzápětí Černý, který tak zkompletoval hattrick – 3:1. Přes několik slibných příležitostí na straně domácích už stav zůstal do přestávky stejný.

Po změně stran už to byla hra na jednu branku. Hosté se stáhli před svoji šestnáctku a bylo jen otázkou, kolikrát budou inkasovat. Nakonec lovili míč ze své sítě šestkrát, když po gólu volaly ještě další akce. Hattrickem se ve druhém poločasu blýskl Martinec.

Sokol Stráž – Dynamo Studánka 9:1

Poločas: 3:1

Branky: 6., 22., 29. a 75. Černý, 50. Jedlička, 59.,, 65 a 83. Martinec, 69. Smola – 26. Mazar

Rozhodčí: Landrgott

Hráno bez karet

Diváci: 50

STRÁŽ: P. Svoboda – Mikulanda, Vl. Svoboda, K. Pták – Hlaváč (46. Anderle), B. Borys, D. Pták (64. Smola), Černý – Jedlička, Martinec, Rubant (46. V. Borys)

 

Strážské ve čtvrtek čeká utkání s rezervou Baníku Stříbro (15.30) a v sobotu se představí v Boru (14.00).